Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

No image
Gode råd ved høy luftforurensning LES MER

NAAF i media

Dato publisert: Sist oppdatert:

Naaf i media

Gode råd ved pollenallergi

Dato publisert: 21.02.2018

Årets pollensesong er i gang - Bor du i Sør-Norge, og er allergisk mot or og hassel, bør du begynne medisinering nå, sier Norges Astma- og Allergiforbund. Av Marit Aaby Vebenstad

Renere luft i Oslo

Dato publisert: 21.02.2018

Oslolufta er renere enn noen gang, og nærmer seg den lovpålagte grensa for luftforurensning, skriver Dagsavisen. Byråd for miljø og samferdsel, Lan Marie Berg mener dette viser at den grønne politikken virker.

Renere osloluft

Dato publisert: 21.02.2018

Oslolufta er renere enn noen gang, og nærmer seg den lovpålagte grensa for luftforurensning. Anbefalte saker - Men Oslolufta er ikke friskmeldt.

Stadig bedre luft i Oslo

Dato publisert: 21.02.2018

Luften i Oslo blir stadig renere. Ifølge byrådet i Oslo ble luften i fjor betydelig forberedt etter at flere reiste kollektivt, syklet og gikk.

Årets pollensesong er i gang

Dato publisert: 20.02.2018

Folk som bor i Sør-Norge og som er allergisk mot or og hassel, bør begynne medisinering nå. Det sier Norges Astma- og Allergiforbund. Tirsdag ble årets første pollenvarsel sendt ut. Spredning av or og hassel er bare dager unna, ifølge varselet.

Årets pollensesong er i gang

Dato publisert: 20.02.2018

- Bor du i Sør-Norge, og er allergisk mot or og hassel, bør du begynne medisinering nå, sier Norges Astma- og Allergiforbund.

Billigmerke vasker best!

Dato publisert: 15.02.2018

Vi har testet 19 vaskemidler. Blir klærne så rene som reklamen forteller deg? Det bare måtte vi teste. Testen er utført i et profesjonelt renseri/vaskeri i Oslo sentrum, BA Rens og Vasketeria, som drives av Kjell Aage Karlsen.

- De skal slippe å være «de spesielle ungene»

Dato publisert: 09.02.2018

I Varden barnehage må både de ansatte og foreldrene ta helt spesielle hensyn. - Vi kan ikke ha husdyr, røyke eller bruke vaskemidler med parfyme, sier pedagogisk leder Lars-Espen Langhaug.

OL - det er sjuke greier, det

Dato publisert: 08.02.2018

En by fjernt unna, med et navn jeg ikke kan uttale: En delegasjon nordmenn med 6000 brukerdoser astmamedisin i bagasjen. Nei, det er ikke Norges astma- og allergiforbund som er på tur.

Regionale kulturinstitusjonar får 68 millionar kroner i driftstilskot

Dato publisert: 06.02.2018

Fylkesrådmannen legg fram forslag om å tildele 68 millionar kroner i kulturtilskot til regionale organisasjonar og institusjonar i 2018. Saka kjem opp til politisk behandling i kultur- og folkehelseutvalet onsdag 7. februar.

Baner vei for klor i bassengene

Dato publisert: 31.01.2018

Eidsvoll-politikerne tok tirsdag et første skritt på veien mot klorrensing av svømmebassengene. Vil du ha daglige nyhetsbrev hver morgen? Meld deg på her!

En person siktet etter at syv ungdommer endte på sykehus

Dato publisert: 29.01.2018

En person er siktet og en annen mistenkt, etter at syv ungdommer i Narvik ble sendt til sykehus med høy promille i forbindelse med en kostymefest i skoleregi.

Derfor øker forekomsten av astma

Dato publisert: 29.01.2018

Måten vi lever på kan gjøre oss mer sårbare. I dag antas det at omkring 20 prosent av landets tiåringer har astma.

- Små tiltak er avgjørende

Dato publisert: 25.01.2018

- Det er viktig at barnehager og skole er en forlengelse av hjemmet også når det gjelder innemiljø. Slipp ansatte og støtteapparat til, er det en ressurs når innemiljøet settes på dagsorden i skoler og barnehager.