Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

No image
Fakta om inneklima

AstmaAllergi 4 - 2017

No image
Dato publisert: Sist oppdatert:
Alpha-1-antitrypsin-mangel er en alvorlig lungesykdom som ikke har stoppet Karen Skålvoll fra å delta i idrett på høyt nivå. I siste utgave av AstmaAllergi kan du lese hennes unike historie. Dårlig inneklima i skolene er en gjenganger, men noen skoler har greid å få til et bedre inneklima ved hjelp av relativt enkle grep og god bistand fra Norges Astma- og Allergiforbund.
No image

Lungesyk idrettspioner med verdensrekord i styrkeløft

Dato publisert: Sist oppdatert:

Karen Skålvoll (45) har den alvorlige sykdommen alpha-1 antitrypsin-mangel. Til tross for det har hun klart å bli verdens sterkeste funksjonshemmede kvinne.

No image

Danmark vil lære av norske skoler

Dato publisert: Sist oppdatert:

Danske skoler har dårligere inneklima enn skoler i Norge og Sverige. Nå vil danske skolefolk lære av hvordan norske skoler jobber med inneklima. Representanter fra Dansk Center for Undervisningsmiljø besøkte Bryn og Hammerbakken skole i Bærum for å høre hvordan Kai Gustavsen i Norges Astma- og Allergiforbund har bistått skolene med å forbedre inneklimaet.

No image

Inneklimatips i skolen

Dato publisert: Sist oppdatert:

Dårlig inneklima gjør arbeidsmiljøet dårligere og kan være helsefarlig – både for elever og lærerne. Heldigvis finnes det mange små og store tiltak du kan gjøre selv.