Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

No image
Gode råd ved høy luftforurensning LES MER

Region Østafjells

No image
nb Dato publisert: Sist oppdatert:

NAAF Region Østafjells omfatter fylkene Vestfold, Telemark og Buskerud. De tre tidligere fylkeslagene i NAAF er slått sammen til en region.

Region Østafjells har en regionsekretær i hvert fylke. Du finner kontaktinformasjon til hver regionssekretær under "Kontakt Region Østafjells".

Mona H. Larsen er regionsekretær i Buskerud og betjener kontoret på Vardar, Gulskogen i Drammen.

Ellen Sørby er regionsekretær i Vestfold og betjener kontoret på Revetal.

Vårt kontor i Skien betjenes av Mona H. Larsen noen torsdager.  Kontorets telefon besvares alltid.

Regionsekretærene og styret i Region Østafjells jobber for at voksne og barn med astma, allergi, eksem, overfølsomhet m.m. skal få det beste behandlingstilbudet og mulighet for et bedre liv. NAAF en pådriver for at iog uteluft skal bli bedre.

Våre medlemmer sitter i diverse råd og utvalg som brukerrepresentanter for å passe på at våre grupper blir tatt hensyn til i planlegging i kommunene, fylkene og NAV.  Vil du være en av dem, så ta kontakt! En brukerrepresentant må enten være syk selv, eller ha syke barn.

Vi arrangerer kurs for medlemmer på høsten og vinteren med aktuelle foredrag av blant annet leger, og med aktiviteter for barn og ungdom. På kursene setter vi av mye tid til felles aktiviteter for hele familien.

Lurer du på noe, eller har noe å bidra med, vil vi gjerne at du tar kontakt med oss!

Følg oss gjerne på Facebook for invitasjoner og lokal informasjon!