Jump to main content Jump to footer
logo: Astma- og Allergiforbundet - gjør Norge friskere

No image
Gresspollenallergi

Regionssekretær 50-60% stilling, NAAF Region Oslo og Akershus

No image
Dato publisert: Sist oppdatert:
NAAF søker Regionssekretær 50-60% stilling, NAAF Region Oslo og Akershus.

Regionssekretær 

Til NAAF Region Oslo og Akershus søker vi en regionssekretær i 50-60% stilling, i et 2-årig engasjement.

Vi søker en person som er effektiv og initiativrik, med helsefaglig utdannelse og bakgrunn. Det er også viktig at vedkommende har evne til å arbeide selvstendig. Målgruppen for regionens arbeid er medlemmer, sykehus, kommuner, fylkeskommune, bydeler, helsestasjoner, LMS, barnehager, skoler, lokalaviser med videre i Oslo og Akershus. Stillingen rapporterer til organisasjons- og administrasjonssjef i NAAFs administrasjon, men det er også tett kontakt med regionens styre. 

Les mer om stillingen om søk her >>

NAAF tilbyr et hyggelig, inkluderende og til tider hektisk arbeidsmiljø. Vi har kontorlokaler sentralt i Oslo sentrum. Vi kan tilby fleksitid, lønn etter avtale, god pensjonsordning og fleksibel arbeidstidsordning. NAAF er en IA-virksomhet, og vårt arbeidsmiljø skal preges av mangfold og høy faglig kompetanse, og ha god balanse i alder, kjønn, etnisitet og funksjonsevne. 

NAAF har tobakksfri arbeidstid, og vi forutsetter at arbeidstaker er røykfri i arbeidstiden. Vi bruker heller ikke sterkt duftende produkter på arbeidsplassen.