Ingredienser
5,5 dl glutenfritt mel
2,25 dl vann
100 g melkefri margarin
1,5 dl kakaopulver
4,75 dl sukker
1 ts vaniljeekstrakt
2,5 ts bakepulver
1,5 ts salt
Fremgangsmåte
- Forvarm stekeovnen til 175 grader.
- Bland 0,75 dl av melet og vann i en kasserolle, varm opp under omrøring på middels varme til det blir tykt. Hell røren over i en bakebolle.
- Smelt smøret i en ny kasserolle og rør inn kakaopulveret. Rør til det blir en jevn røre. Sett røren til side for avkjøling.
- Ha sukker og vanilje sammen med melblandingen, bland godt. Tilsett så kakaorøren, og bland til til du har en jevn røre.
- Bland mel, bakepulver og salt for seg, rør det så forsiktig inn med resten av røren.
- Hell røren i en langpanne ca. 20x35 cm. Stek i 20-25 minutter avhengig av ovn.